Centre de Fisioteràpia Maria Jesús. Santa Margarida i els Monjos. Fisioteràpia, Drenatge linfàtic, Reflexologia podal, Massatge relaxant, Osteopatia

Centre de fisioteràpia Mª Jesuús

OSTEOPATIA

Osteopatia

L’osteopatia és una pràctica para mèdica basada en la teoria de que moltes malalties són degudes a una pèrdua de la integritat estructural. L’osteopatia es basa en que tots els sistemes del cos treballen conjuntament, estan relacionats, i per tant, els trastorns en un sistema poden afectar el funcionament d’uns altres. Les tècniques que s’utilitzen van adreçades a millorar la capacitat d’autorregulació de l’organisme, millorar el dolor i la funció, tècniques tal com les manipulacions articulars, energia muscular, visceral, cranial, entre moltes d’altres.

Dintre d’aquestes tècniques terapèutiques tenim: les manipulacions articulars, el sistema nerviós, el sistema muscular, les vísceres i el crani.

Amb aquesta teràpia treballem:

  • El dolor
  • Mal de cap (migranyes, cefalees, sensació de mareig, vertigen...)
  • Problemes digestius i mal d’abdomen (restrenyiment, diarrees, còlon irritable, sensació d’inflamació de la panxa després de menjar...)
  • Tractament sobre la vitalitat de l’organisme (sensació de cansament crònic)
  • Etc.

El tractament depèn d’una avaluació corporal complerta, del tipus de lesió i del pacient. Cap tractament és igual a un altre i ha de seguir sempre un enfoc personal únic.